De spreker/presentator

De spreker/presentator2024-05-12T11:54:19+00:00

Maas van de Ruitenbeek fotografeert al pakweg 40 jaar. Intussen heeft hij een omvangrijk archief opgebouwd met foto’s en filmfragmenten. Deze beelden worden regelmatig gebruikt voor allerlei publicaties of voor bij particulieren aan de muur. Ook bedrijven hebben soms metersgrote afdrukken laten maken van zijn werk voor kantoorruimten of in kantines en restaurants.

Met zoveel foto’s en films uit verschillende gebieden, heeft Maas al jarenlang de beschikking over diverse presentaties. De presentaties worden op verzoek op locatie vertoond in heel Nederland en soms België. Tijdens de presentaties gaat Maas op deskundige wijze in op natuur en landschap en de daar voorkomende flora en fauna. Opvallende en verrassende momenten zijn vastgelegd en daar maakt hij u graag deelgenoot van.

Aurora borealis (noorderlicht) in Noord Noorwegen

De presentaties zijn allemaal opgezet vanuit natuurlijk oogpunt. De Veluwe, Nederland, (delen van) Europa, Scandinavië en Amerika zijn zomaar enkele mogelijke onderwerpen. De presentaties worden op veel plekken ondersteund met (natuur)geluiden om zo de beleving van de presentatie intenser te maken.

De series zijn allemaal beschikbaar in diverse tijdsduren en daardoor goed af te stemmen op de wensen en ideeën van het gezelschap. De meest populaire tijdsduren zijn 2x 3 kwartier en 2x een half uur of een combinatie daarvan. De serie wordt onderbroken voor een pauze. Indien gewenst, kan een presentatie ook geheel aansluitend worden uitgevoerd.

Maas brengt zijn eigen projectie apparatuur mee en indien niet aanwezig, een groot projectiescherm. De full HD beamer is behoorlijk lichtsterk; toch verdient het aanbeveling om de ruimte waar geprojecteerd wordt te verduisteren om de beelden echt tot hun recht te laten komen. Maas heeft ruime ervaring met groepen en gezelschappen: van families tot zakelijke bijeenkomsten met meer dan 500 personen.

Presentatie over Spitsbergen

Neem voor meer informatie of het plannen van een afspraak contact op met Maas via het contactformulier.

© 2024 - Maas van de Ruitenbeek