Presentatie De Veluwe … Natuurlijk!

Presentatie De Veluwe … Natuurlijk!2024-04-27T16:16:28+00:00

De Veluwe is één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Uiteraard bekend vanwege de uitgestrekte bossen en zeker ook van de paarse heidevelden in augustus.

Vanwege de grootte van het gebied is het belangrijk voor veel grote zoogdieren, die hier nog rust, ruimte en voedsel vinden. Met wat geluk kom je hier vroeg in de morgen of tegen zonsondergang edelherten en wilde zwijnen tegen.

Een natuurfotograaf kan zich prima vermaken hier en dat doet Maas van de Ruitenbeek zeker. De afgelopen jaren heeft hij veel foto’s en video’s gemaakt in en van verschillende delen van de Veluwe. Van prachtige sfeermomenten met een opkomende zon bijvoorbeeld, of van de bossen gehuld in herfstkleuren. Maas is een allround fotograaf en elk onderwerp, elk detail verdient zijn aandacht.

Met de vele beelden heeft hij een presentatie samengesteld over de Veluwe. Allerlei aspecten komen aan bod: natuurlijk het groot wild, maar ook de vogels die hier leven en hun jongen groot brengen, paddenstoelen en winterse momenten. Tijdens de presentatie geeft Maas deskundig uitleg en de beleving wordt verhoogd door ondersteunende (natuur)geluiden.

Uitsluitend op verzoek komt Maas bij u op locatie om deze presentatie te vertonen. Er wordt gebruik gemaakt van eigen apparatuur, zoals een full-hd beamer en indien niet aanwezig, een groot projectiescherm. Hoe lang de presentatie kan duren en hoe deze het best in te passen valt in uw programma, kan in onderling overleg afgestemd worden. Het meest aangevraagd worden presentaties van 2x 3 kwartier, tussen door onderbroken voor een pauze.

Neem voor de mogelijkheden en voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.

© 2024 - Maas van de Ruitenbeek